Aroma therapie – AromaTouch


Aanraking van het lichaam is zeer waardevol. Zeker als dit wordt gecombineerd met geuren vanuit essentiële oliën. Deze oliën zijn gezuiverde extracten vanuit de natuur, bijvoorbeeld van planten, bloemen, wortels, bomen, ed. Essentiële oliën zijn zeer geconcentreerd en hebben een geneeskrachtige werking. Ze worden veelal toegepast in aromatherapie met als doel om lichaam en geest te herstellen en in balans te brengen.

De AromaTouch techniek is ontwikkeld door Dr. David Hill, een leidend expert op het gebied van alternatieve geneeswijzen en het therapeutische gebruik van essentiële oliën. De AromaTouch techniek is zacht en aangenaam, waarbij er gebruik wordt gemaakt van gecertificeerde essentiële oliën en daarmee een natuurlijk alternatief om de gezondheid te ondersteunen.

Tijdens de behandeling wordt er gewerkt langs de meridiaan energiebanen en viscerale contactpunten op de rug, hoofd en de voeten. Via deze banen en punten dringt de olie door in de dieper gelegen weefsels in het gehele lichaam en geeft doelgerichte ondersteuning waar het nodig is.
De AromaTouch behandeling is opgebouwd uit vier stappen. Bij elke stap worden twee soorten oliën gebruikt, elk met een specifieke werking. De volgende oliën worden ingezet tijdens de behandeling:

  • Verminderen van stress wordt ondersteund met de samengestelde olie Balance en de olie Lavender.
  • Versterken van het immuunsysteem wordt ondersteund met de olie Melaleuca/Tea Tree en de samengestelde olie OnGuard.
  • Verminderen van ontstekingen in het lichaam wordt ondersteund met de samengestelde oliën AromaTouch en Deep Blue.
  • Verbeteren van de communicatie tussen weefsels en organen via het zenuwstelsel (homeostase) wordt ondersteund door de oliën Wilde Orange en Peppermint.

De AromaTouch behandeling laat je de krachten van de essentiële oliën ervaren en wat dit kan doen met je lichaam en gemoedstoestand en ondersteunt tevens het welzijn. Een mooi natuurlijke alternatieve manier om stress te verminderen, het immuunsysteem te verbeteren, ontstekingen te reduceren en de balans in het lichaam te ondersteunen.

Praktische Informatie

Prijs:
  • 4 Zen voor 45 minuten (Abonnees)
  • €45 voor 45 minuten (Niet abonnees)

Aroma therapie – AromaTouch wordt bij Home of Zen gegeven door:

Roos van Vliet Roos van Vliet
Maandag, 09:00 - 13:00
Maandag, 18:30 - 22:00
Dinsdag, 09:00 - 13:00
Dinsdag, 18:30 - 22:00
Woensdag, 09:00 - 10:00

Selecteer hier boven de gewenste therapeut en/of tijdstip. Heeft u geen specifieke voorkeur, selecteer dan niets. De therapeut zal contact met u opnemen om de afspraak in te plannen.

Inschrijven


De aanvraag is verstuurd. U ontvangt een e-mail met verdere instructies.

Vergeet niet een les te selecteren.
Vergeet niet uw naam, e-mail en telefoonnummer in te vullen.