Vitaliteitscoaching


Stapsgewijs naar meer rust en een gezonder leven: vitaliteitscoaching.

Een druk leven, altijd haast, stress: voor veel mensen tegenwoordig maar al te herkenbaar. Bij Home of Zen hopen we je een rustpuntje te bieden, door gericht te werken aan jouw gevoel van ‘wellness’. Je kunt kiezen voor een fijne masssage of yogalessen, maar misschien is dat niet genoeg om rust te krijgen in je hoofd en je lichaam. Wellicht is het inschakelen van een vitaliteitscoach dan een goede optie voor jou.

Judith van Eersel over haar traject:

Als je niet lekker in je vel zit is het vaak lastiger om goed voor jezelf te zorgen. Daardoor maak je wellicht niet meer altijd de ‘goede’ keuzes op het gebied van eten, bewegen, rust nemen, enz. Herken je dit in je eigen leven en ben je toe aan een verandering? Probeer dan eens een traject bij mij.

Vitaliteit gaat over energie en veerkracht ontwikkelen. Ik geloof dat daarvoor een balans nodig is tussen mentale en fysieke fitheid. Daarom wordt in het vitaliteitscoachingstraject gewerkt op mentaal, emotioneel, spiritueel én fysiek niveau.

In het eerste gesprek maken we de balans op van waar je op dit moment staat. Daarna verkennen we welk thema op dit moment het meeste aandacht nodig heeft. En bespreken we wat je graag wilt bereiken met dit traject. Aan het einde van de eerste sessie krijg je een opdracht mee waar je in jouw dagelijkse leven meteen mee aan de slag kunt. In de vervolgsessies koppelen we continu inzicht en bewustwording aan praktische acties die je helpen om je weer vitaal te voelen. Gemiddeld zijn er 5 tot 8 gesprekken van een uur nodig.

Mariëlle Verhoef over haar traject:

Ik ga in een reeks van korte gesprekken met je op zoek naar een manier om je vitaliteit terug te krijgen. Samen met jou zoek ik naar kleine verbeterpunten, die je stapsgewijs in je leven invoert en die passen bij jouw situatie en persoonlijkheid. Door de focus te leggen op kleine stappen, is de kans op succes veel groter. Ineens je leven omgooien lukt over het algemeen niet, planmatig kleine verbeteringen aanbrengen wel. Voor mij is vitaliteit een combinatie van verschillende factoren, die samen bijdragen aan een betere gezondheid, zowel van lichaam als geest.

Het vitaliteitscoachingstraject dat ik bij Home of Zen verzorgt, bestaat uit vijf gesprekken van elk een uur. Het eerste gesprek staat vooral in het teken van kennismaking en het verkennen van je vragen, de overige gesprekken zijn vooral gericht op verbetering. Natuurlijk kun je ook meer of minder gesprekken plannen, maar vijf is over het algemeen voldoende. Tussen de gesprekken krijg je opdrachten mee voor thuis, daarom plannen we de gesprekken ook niet wekelijks, maar laten we er minimaal twee of drie weken tussen. Zo heb je tijd om daadwerkelijk aan de slag te gaan met je verbeterpunten.

Praktische Informatie

Prijs:
  • 6 Zen voor 60 minuten (Abonnees)
  • €65,- voor 60 minuten (Niet abonnees)

Vitaliteitscoaching wordt bij Home of Zen gegeven door:

Mariëlle Verhoef Mariëlle Verhoef
Woensdag, 09:00 - 17:00
Judith van Eersel Judith van Eersel
Dinsdag, 19:30 - 21:00
Vrijdag, 09:00 - 18:00
Maak kennis met vitaliteitscoaching