Reiki


Reiki is een vorm van therapie waarbij levensenergie wordt doorgegeven aan de ontvanger. Het doel van de behandeling is om het energetisch lichaam te harmoniseren. Je energetisch lichaam is de brug tussen je geest en je fysieke lichaam. Hierdoor zullen de veranderingen positief doorwerken op zowel het lichaam als de geest.

Reiki om blokkades in beweging te zetten

Sommige blokkades zijn emoties die vast zitten in het energetisch lichaam. Ze kunnen in beweging komen door de reiki behandeling. Als dat gebeurt word je geholpen rustig deze emotie te doorvoelen en te laten gaan. Nadat de energie die vast zat in de emotie weer vrij kan stromen zul je meer vitaliteit en ontspanning ervaren. Daarnaast zullen fysieke klachten die het gevolg van de blokkade waren minder worden en uiteindelijk verdwijnen.

Renske Croezen-Mitrou over haar Reiki behandelingen:

Reiki is de universele energie of levensenergie die overal om ons heen is. Deze energie ontspant, geneest en brengt in evenwicht. Reiki wordt doorgegeven door middel van handoplegging. Iedereen kan dit na inwijding van een reiki-master. Het is net zo raar als energie die uit een stopcontact komt. Of net zo normaal, dat ligt eraan hoe je het bekijkt.

De reiki-energie gaat altijd naar de plek waar deze het meest nodig is. Tijdens een reiki-behandeling wordt de energie over het hele lichaam verdeeld. Ik begin met reiki geven bij je hoofd en ga vervolgens het hele lichaam af. Zo komt de energie overal langs voor het zijn eigen weg vindt.Reiki beïvloedt lichaam en geest. Je kunt ermee aan fysieke klachten werken, maar ook aan andere problemen of zelfs situaties.

In een reguliere reiki-behandeling begin ik met het lichaam. Ik raad aan om pas in een vervolgbehandeling aan concrete problemen te werken. Om hier intensiever aan te werken bied ik ook yoga-coaching aan. Daarbij werk je met een speciaal voor jou samengestelde combinatie van yoga, reiki en andere technieken aan een fysiek of psychisch probleem.

Praktische Informatie

Prijs:
  • 5 Zen voor 60 minuten (Abonnees)
  • €55 voor 60 minuten (Niet abonnees)

Reiki wordt bij Home of Zen gegeven door:

Renske Croezen-Mitrou Renske Croezen-Mitrou
Maandag, Op aanvraag
Dinsdag, Op aanvraag
Woensdag, Op aanvraag
Donderdag, Op aanvraag
Boeken