Restorative Yoga


Restorative Yoga is een helende en diep ontspannende vorm van Yoga. Ondersteund door verschillende “props” (bolsters, dekentjes), worden de houdingen speciaal op jouw lichaam aangepast. Waardoor je lichaam volledig kan openen en loslaten.

Om deze reden is Restorative Yoga voor iedereen toegankelijk en zeer geschikt voor beginners. Je hebt geen ervaring nodig en zelfs als je fysieke beperkingen hebt is de houding aan te passen jouw lichaam.

De houdingen worden een aantal minuten lang gehouden, zodat de helende processen in je lichaam op gang kunnen komen en hun werk kunnen doen.

Tijdens de Restorative houdingen gebruiken we Mindfulness meditatie en ademhalingsoefeningen om naar binnen te keren. Langzaam vertragen en verdiepen we zo de houdingen, ons lichaam, de ademhaling en hiermee onszelf.

Een moment van stilte en diepe rust, om naar binnen te kijken. Een moment voor je lichaam en geest om zich weer op te laden en te ontdoen van de alledaagse stress.

Praktische Informatie

Prijs:
  • 1 Zen voor een uur

Restorative Yoga wordt bij Home of Zen gegeven door:

Nerini Moerlie Nerini Moerlie
Donderdag, 19:00 - 20:15

Selecteer hier boven de gewenste les en vul hieronder uw gegevens in. Er wordt dan automatisch een plekje gereserveerd in de eerstvolgende les. Wil je een specifieke datum reserveren? Vermeldt dit dan in het opmerkingen veld.

Inschrijven


De aanvraag is verstuurd. U ontvangt een e-mail met verdere instructies.

Vergeet niet een les te selecteren.
Vergeet niet uw naam, e-mail en telefoonnummer in te vullen.