Thaise massage


Thaise massage is een oude kunst van lichaamstherapie voor genezing, gezondheid en transformatie. Traditionele Thaise massage is een van de oudste genezingsmethoden van de wereld. De Thaise mensen zagen ziekte als een onbalans in het lichaam of in de geest en zochten hulp in de lokale tempel. Ze werden behandeld met de vier elementen van de traditionele geneeskunst: spirituele ondersteuning, voedingsondersteuning, kruiden en massage.

Thaise massage is sterk beïnvloed door yoga en de Ayurvedische en Chinese geneeskunst. De bewegingen lijken vaak veel op die van yoga en de aandacht voor de drukpunten komt uit de Ayurveda en de meridianen uit de Chinese geneeskunst.

Interactief

De Thaise massage is een interactieve massage van het lichaam, waarbij gebruik wordt gemaakt van vele afwisselende rek- en strekoefeningen en daarnaast wordt er zachte druk op de reflexpunten uitgeoefend, waardoor de aura en de interne organen worden gestimuleerd. Je kan de Thaise massage zien als het doen van yoga-oefeningen, zonder dat je je er zelf voor hoeft in te spannen, terwijl je tegelijkertijd een acupressuur behandeling krijgt.

De Thaise massage zorgt voor ontspanning en activering. De rekoefeningen in de Thaise massage helpen om vastzittende gewrichten los te maken, flexibiliteit te vergroten, spierspanning te verlichten en om het energiesysteem in balans te brengen.

Praktische Informatie

Prijs:
  • 5 Zen voor een uur (Abonnees)
  • 7 Zen voor anderhalf uur (Abonnees)
  • €50 voor een uur (Niet abonnees)
  • €70 voor anderhalf uur (Niet abonnees)

Thaise massage wordt bij Home of Zen gegeven door:

Kate Kate
Maandag, 10:00 - 22:00
Zaterdag, 10:00 - 22:00

Selecteer hier boven de gewenste therapeut en/of tijdstip. Heeft u geen specifieke voorkeur, selecteer dan niets. De therapeut zal contact met u opnemen om de afspraak in te plannen.

Inschrijven


De aanvraag is verstuurd. U ontvangt een e-mail met verdere instructies.

Vergeet niet een les te selecteren.
Vergeet niet uw naam, e-mail en telefoonnummer in te vullen.