Vinyasa Yoga


Vinyasa yoga is een dynamische, krachtige, soepele yogastijl. De houdingen gaan in een vloeiende beweging in elkaar over. De zonnegroet is een terugkerend element in de lessen. Hierbij wordt de (ujjayi) adem met de flow beweging gesynchroniseerd.

Deze vorm van yoga is zeer geschikt wanneer je houdt van een iets actievere vorm van yoga. Tijdens de lessen ben je relatief veel in beweging.

Vinyasa yoga: Ontspannen maar krachtig

De lessen zijn ontspannen, krachtig en onvoorspelbaar. Dit kan behulpzaam zijn voor mensen met een overactieve geest. Vinyasa yoga brengt niet alleen je geest tot rust, het vergroot ook je kracht, flexibiliteit en brengt je stress levels omlaag.

De continue beweging van de ene houding naar de andere zorgt tevens voor een cardiovasculaire training. Je traint hiermee al je bloedvaten. Hierdoor krijg je een betere stofwisseling.

Praktische Informatie

Prijs:
  • 1 Zen voor 75 minuten (Abonnees)
  • €12 voor 75 minuten (Niet abonnees)

Vinyasa Yoga wordt bij Home of Zen gegeven door:

Richelle van Gerwen Richelle van Gerwen
Woensdag, 09:00 - 10:15
Diana Overvest Diana Overvest
Maandag, 19:00 - 20:15
Dinsdag, 20:30 - 21:45

Selecteer hier boven de gewenste les en vul hieronder uw gegevens in. Er wordt dan automatisch een plekje gereserveerd in de eerstvolgende les. Wil je een specifieke datum reserveren? Vermeldt dit dan in het opmerkingen veld.

Inschrijven


De aanvraag is verstuurd. U ontvangt een e-mail met verdere instructies.

Vergeet niet een les te selecteren.
Vergeet niet uw naam, e-mail en telefoonnummer in te vullen.