Voedingsadvies


Voeding heeft grote invloed op je dagelijkse leven. Het bepaalt of we ons goed of minder goed voelen. Voeding heeft ook invloed op de ontwikkeling van sommige klachten. Maar hoe weet ik of ik goed bezig ben? Welke voeding je koopt en hoe je eten bereidt is best lastig. En waar moet je beginnen als je je voedingspatroon wilt wijzigen? Dan is een voedingsadvies een goed startpunt.

Persoonlijk voedingsprogramma

Op basis van een uitgebreide intake wordt voor jou een voedingsprogramma gemaakt dat helemaal past bij jou. Het aanpassen van de manier waarop je voeding koopt en bereid is best lastig. Het vraagt om aanpassing van gedrag. Dit is een proces dat tijd kost. Ook hier word je door onze voedingsadviseurs bij geholpen. Stap voor stap helpen ze je bij het verbeteren van je eetpatroon. Je zult merken dat je beter in je vel komt te zitten.

Karin Kersten over haar werkwijze:

Mijn specialiteit is het geven van voeding en leefstijladvies gericht op het verminderen van klachten.

Je kunt bij mij ondermeer terecht voor: hart en vaatziektes, hoge bloeddruk, hoog cholesterol, huidaandoeningen, maag- darm- en leveraandoeningen, neurologische aandoeningen, gewrichtsontstekingen, kanker, ademhalingsproblemen, overgewicht, obesitas, moeite met afvallen, ondergewicht, ondervoeding, diabetes mellitus type 2 (suikerziekte), reumatische aandoeningen, schildklierafwijkingen, candida, migraine, psychische klachten, voedselallergie en voedselintolerantie, overgangsklachten;

Als coach begeleid ik jou bij het in praktijk brengen van nieuwe inzichten en gezondere gewoontes. Ik geef uitleg waarom iets wel of niet gezond voor je is. Zo wordt het voor jou makkelijker om zelfstandig gezonde keuzes te maken. Deze kennis geeft jou zelfvertrouwen en dat scheelt je tijd als je moet kiezen uit de vele producten in de supermarkt. Voedingsvoorlichting moet wat mij betreft vooral praktisch zijn, het liefst tot in de keuken! Tussentijds houden we contact over de voortgang die je hebt geboekt.

Praktische Informatie

Prijs:
  • 8 Zen intake 75 minuten (Abonnees)
  • 7 Zen voor 60 minuten (Abonnees)
  • €85 intake (Niet abonnees)
  • €75 voor 60 minuten (Niet abonnees)

Voedingsadvies wordt bij Home of Zen gegeven door:

Karin Kersten Karin Kersten
Maandag, Op aanvraag
Dinsdag, Op aanvraag
Woensdag, Op aanvraag
Donderdag, Op aanvraag
Vrijdag, Op aanvraag
Boek nu een voedingsadvies