Yin Yoga Special


Yin is de ontspannen manier om het bindweefsel maximaal te belasten. De yin-houdingen zijn vooral bedoeld om het bindweefsel rond de heupen, knieën, enkels, bekken en wervelkolom te beïnvloeden.

In tegenstelling tot andere vormen van yoga waarbij vooral het spierweefsel wordt aangesproken, gaat het bij yin yoga om het beïnvloeden van het bindweefsel door langer in één houding te blijven (2 tot 5 minuten). Je oefent zo uiteraard ook invloed uit op de
meridianen en de chakra’s.

In Yin Yoga Special les is er ook aandacht voor houdingen bij mensen met fysieke, energetische of mentale klachten. We gaan ruim 50 minuten heerlijk yinnen maar de laatste 20 minuten is er tijd om je te verdiepen in eventuele eigen klachten of blessures. Je leert o.a. een eigen houding die je dagelijks thuis kunt gaan beoefenen.

Praktische Informatie

Prijs:
  • 1 Zen voor een uur

Selecteer hier boven de gewenste les en vul hieronder uw gegevens in. Er wordt dan automatisch een plekje gereserveerd in de eerstvolgende les. Wil je een specifieke datum reserveren? Vermeldt dit dan in het opmerkingen veld.

Inschrijven


De aanvraag is verstuurd. U ontvangt een e-mail met verdere instructies.

Vergeet niet een les te selecteren.
Vergeet niet uw naam, e-mail en telefoonnummer in te vullen.