Yoga -en- Reiki


Wat is yoga-en-reiki?

Yoga is het in balans brengen van lichaam en geest door middel van houdingen, ademhalingsoefeningen en meditatie. Met name de houdingen of asana's hebben het verlichten van lichamelijke klachten tot gevolg, of voorkomen deze.

Reiki is de universele energie of levensenergie die overal om ons heen is. Deze energie ontspant, geneest en brengt in evenwicht. Reiki wordt doorgegeven door middel van handoplegging.

Yoga en reiki is een individuele behandeling waarbij je eerst zelf de energie in je lichaam gang zet en vervolgens energie ontvangt van buitenaf.

Renske Croezen-Mitrou over Yoga -en- Reiki:

Op basis van jouw klachten of wensen zoek ik samen met jou yogahoudingen uit die op dat moment bij jou passen. Tijdens deze houdingen wordt er waar mogelijk al reiki gegeven.

Daarna ga je liggen voor de reikibehandeling en word je begeleid zoals in een eindontspanning van een yogales. Terwijl je rustig ligt kan de energie goed doorstromen en zijn werk doen. De reiki helpt je te ontspannen en de afvalstoffen die met yoga loskomen af te voeren. Drink daarna water en doe daarna rustig aan, de behandeling werkt nog door.

Reiki heeft een genezende werking en kan daarom ondersteunen bij het herstellen of genezen van ziektes, maar het vervangt nooit de reguliere behandeling. Overleg indien nodig eerst met een arts.

Praktische Informatie

Prijs:
  • 7 Zen voor 60 minuten (Abonnees)
  • €75 voor 60 minuten (Niet abonnees)

Yoga -en- Reiki wordt bij Home of Zen gegeven door:

Renske Croezen-Mitrou Renske Croezen-Mitrou
Maandag, Op aanvraag
Dinsdag, Op aanvraag
Woensdag, Op aanvraag
Donderdag, Op aanvraag
Boeken