Zwangerschapsmassage


In het oosten krijgen vrouwen die zwanger zijn regelmatig een speciale zwangerschapsmassage. Deze massage is ter ondersteuning van de zwangerschap en ter vermindering van zwangerschapsgerelateerde klachten.

De zwangerschap is een unieke tijd, waarin er in relatief korte tijd veel verandert in het lichaam. Onder invloed van hormonen veranderen spieren en gewrichten. Alles wordt losser en soepeler om ruimte te maken voor de baby. Je lichaam bereidt zich voor op de bevalling. Deze veranderingen kunnen ervoor zorgen dat je sneller moe bent. Soms krijg je last van lichamelijk klachten zoals pijn in je nek en rug, bekkenklachten, vocht vasthouden en slechter slapen.

Zwangerschapsmassage: een cadeau voor je baby

Zwangerschapsmassage helpt om deze klachten te verminderen. De nadruk ligt op rust en ontspanning. Ook wordt extra aandacht besteed aan de gebieden die daar om vragen. Je bent even weg uit de dagelijkse drukte. De ontspanning die dat geeft, maken dat gelukshormonen als serotonie en oxitocine worden opgewekt. Hierdoor verminderen stresshormonen als cortisol. Dit is voor je baby een weldaad!

Richelle van Gerwen over haar zwangerschapsmassage:

Mijn Zwangerschapsmassage is een variant op de Thaise yogamassage. Het is een zachte massagevorm die helemaal is afgestemd op jouw zwangere lichaam.

Praktische Informatie

Prijs:
  • 6 Zen voor 60 minuten (Abonnees)
  • 8 Zen voor 90 minuten (Abonnees)
  • €65 voor 60 minuten
  • €85 voor 90 minuten

Zwangerschapsmassage wordt bij Home of Zen gegeven door:

Richelle van Gerwen Richelle van Gerwen
Maandag, Op aanvraag
Dinsdag, Op aanvraag
Woensdag, Op aanvraag
Donderdag, Op aanvraag
Vrijdag, Op aanvraag
Zaterdag, Op aanvraag
Boeken