Aroma Yoga XL // Calm and Clear


Een nieuw jaar; tijd voor een frisse start! En wat is er nou fijner dan 2020 starten met een moment voor jezelf? Om het oude (jaar) volledig los te laten en écht met een schone lei te beginnen. Vanuit rust, ontspanning en met een helder hoofd je intentie(s) neerzetten voor het nieuwe jaar. Klinkt goed? Gun jezelf dan een rustmoment om te herstellen, tot jezelf te komen en weer op te laden middels deze heerlijke Aroma Yoga workshop!

Yoga & aromatherapie
Wist je dat yoga en aromatherapie een match made in heaven zijn? Het gebruik van essentiële oliën verrijkt en verdiept je yogabeleving. Het voegt écht een nieuwe dimensie aan je practice toe.

In een Aroma yogales worden je zintuigen geprikkeld door zorgvuldig gekozen geuren. De heerlijke geurbeleving zorgt voor meer focus en een versterkend effect van de yogahoudingen. Bovendien ondersteunen de oliën je op mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel vlak.

Waarom heeft geur zo’n grote invloed? Omdat onze reukzin in verbinding staat met het limbische systeem in de hersenen. Dit systeem reguleert alle lichamelijke, mentale en emotionele reacties. De geurmoleculen bereiken al binnen dertig seconden je zenuwstelsel en hebben direct effect. Dat gebeurt ook wanneer je de olie op huid aanbrengt. De moleculen zijn zo klein dat ze door huidlagen gaan en opgenomen worden in de bloedbaan. Na drie tot zes uur worden de moleculen vanzelf weer uitgescheiden.

Wat gaan we doen?
In deze Aroma Yoga workshop geef ik je uitleg over de verschillende essentiële oliën van die we gaan gebruiken. Deze oliën zijn 100% natuurlijk en speciaal geselecteerd op hun (therapeutische) werking, aansluitend bij het thema van deze workshop. Ik leid je door een serie yogahoudingen (zowel dynamische Yang als verstillende Yin), waarbij er korte pauzes tussen de houdingen zijn om de oliën te ruiken of aan te brengen. We sluiten af met een warme kop kruidenthee en wat lekkers, waarna je weer helemaal verfrist en opgeladen naar huis gaat!

Wat kan deze workshop je brengen?

  • verbinding met jezelf
  • loslaten van spanning, stress en negatieve emoties
  • balans in je hele systeem
  • innerlijke rust en kalmte
  • helderheid en mentale focus
  • (meer) kennis van etherische oliën

Voor wie?
Deze workshop is voor iedereen die interesse heeft in yoga en benieuwd is naar de werking van essentiële oliën. De les is voor alle niveau’s, ervaring met yoga is niet vereist.

Praktische Informatie

Datum: 5 januari 2020
Aanvang: 14:00
Einde: 16:00
Kosten: € 35 of 3 Zen (voor abonnees van Home of Zen) – dit is inclusief het gebruik van de etherische oliën van dōTERRA en thee + snack na afloop

Inschrijven
De aanvraag is verstuurd. U ontvangt een e-mail met verdere instructies.