Archieven: Ruimtes


Grote achterkamer
Deze royale kamer is zeer geschikt om uw klanten stijlvol te ontvangen. De kamer heeft openslaande deuren naar een balkon, waarop zicht is op de tuin. De ruimte is ingericht voor het geven van massages, coaching of therapeutische sessies. De ruimte is voorzien van een comfortabel zitje.

Grote achterkamer


Deze ruimte bevindt zich op de tweede etage. De ruimte heeft een mooie uitkijk op de tuin. Het bijzondere van deze ruimte is dat deze is voorzien van een douche en toilet. De ruimte heeft vanwege het schuine dak beperkte sta hoogte.

Badkamer


Grote kamer voorkant
Deze ruimte is zeer geschikt voor kleinere groepen. De ruimte bevindt zich op de eerste etage in het pand van Home of Zen aan de straatzijde. De ruimte heeft door zijn erker een prettige lichtinval. In de ruimte is plaats voor 7 yoga matten.

Grote voorkamerKleine kamer voorkant
Deze kamer is ingericht als massage ruimte en bevindt zich op de eerste etage van het pand van Home of Zen. De kamer is voorzien van een massage tafel en sfeervolle verlichting. Handdoeken en massage olie is op de kamer aanwezig. Op de eerste etage is ook een pantry aanwezig […]

Kleine voorkamer


De grote groepsruimte is zeer geschikt als ruimte om groepslessen. workshops of lezingen te verzorgen. De ruimte heeft aan de voorzijde een lichte erker met privacy glas en aan de achterzijde openslaande deuren naar de tuin. Een van de muren is bekleed met knuffelzicht tapijt. Dit komt de akoestiek ten […]

Groepsruimte