Elise Brand


Elise is voedingsconsulent en masseuse. Daarnaast geeft zij ontspanningsessies waarbij je met ontspanningsoefeningen leert je lijf te voelen. Vanuit daar kan spanning worden losgelaten en ontspanning ontstaan.

Zij is er van overtuigd dat gezonde voeding en ontspanning je basis in het leven geeft: levensenergie en goede gezondheid. En daarmee de bron van krachtig en lichter leven is in onze drukke maatschappij. Haar missie is om mensen die basis te laten ervaren.

In 2011 voltooide Elise de opleiding Psychologie in de praktijk en Gewichtsconsulent bij Sonnevelt Opleidingen. Dat was niet genoeg . Zij wilde meer weten over voeding en de Chinese holistische zienswijze raakte haar. Vanuit daar koos zij voor Voedingsleer bij de Academie voor Chinese geneeswijze Qingbai. In juni 2016 rondde zij dit jaar met succes af.

De kracht van aanraking vindt Elise bijzonder. Het brengt verbinding met je zelf. Om dit te ontwikkelen koos zij voor opleiding Meridiaanmassage bij Zonnevlecht Opleidingen en een cursus Holistische ontspanningsmassage bij Positive Touch. Eind december rondt zij de opleiding klassieke massage af.

Trainingen

2011 “Beter in je bekken” bij Francis Welten
2015 “Zhineng Qigong” bij Rosanne Verstappen
2015 “Yemaya – Vier je vrouw zijn” bij Janneke Robers
2016 “4-daagse training Zhineng Qigong” bij Xie Chuan, Chinese docent werkzaam in het grootste medicijnloze ziekenhuis in Bejing
2016 “Basiscursus Healing TAO bij Cornelia Meienhofer
2016 “Reiki 2” bij Sophia Kelders – Bjoyful