Femia Spaans


if you can dream it, you can do it!

Mijn naam is Femia Elizabeth Spaans. Geboren te Deventer op 24 maart 1980. Ik ben altijd al hooggevoelig geweest en ben mij op latere leeftijd steeds meer gaan verdiepen in het lichaam en de geest van de mens. In 2009 heb ik mijn diploma integrale massage gehaald en dat waren de eerste stappen naar het holistisch werken.

Toen ben ik in 2013 de NLP practitioner opleiding gaan doen. Hier werd ik mij zeer bewust van overlevingsstrategieën en gedachtenpatronen. In de master opleiding die ik in 2015 heb gedaan voelde ik steeds meer en meer wie ik werkelijk ben en leerde dat ook te zijn. In 2019 ben ik begonnen met de holistisch therapeut opleiding, waar het eerste jaar er nu bijna van op zit. In deze opleiding werken we op holistisch niveau. Wat betekent: Fysiek, mentaal, emotioneel energetisch en spiritueel. Voor mij komt in deze opleiding vooral het energetische en het spirituele omhoog.

Tijdens mijn behandelingen begin ik graag met een scan van de chakra’s. Zo vertelt het lichaam en mijn hooggevoeligheid al heel snel waar de kern van een fysieke of geestelijke klacht ligt, en kunnen we daar samen aan gaan werken. Mijn missie is bewustzijn brengen. Mensen tot stilstand brengen, zodat ze weer kunnen gaan voelen wie ze werkelijk zijn en hun eigen missie kunnen gaan leven.

MIJN VISIE

Alles is één.
Lichaam, geest en ziel.
Aarde, zon en maan.
Ons lichaam is een voertuig,
dat spreekt zonder woorden.
Onze ziel wil gezien.
Ieder is een deel van het grote geheel.
Je hoeft het niet alleen te doen.
We hebben allemaal een missie.
Herinner, voel en leef de jouwe.
Je bent precies goed zoals je bent!

Je kunt bij Femia Spaans terecht voor: