Lotus Satya


Met veel plezier nodig ik je uit in contact te komen met de leukste persoon op aarde; Jezelf!

Iedere keer weet ik mezelf te verrassen, sta ik versteld van wat er gebeurd in mijn leven en kies ik hoe ik daarmee om kan gaan.

Dat is wel het grootste geschenk wat ik in het leven ontdek, de mogelijkheid om te kiezen. Keuze stress is absoluut heel normaal in deze duale wereld met, links, rechts, boven , onder wel niet…en het heeft mij al meer dan eens overspoeld!

In Yoga vind ik een rustpunt, een moment om op te maken wat ik werkelijk wil door even in stilte, even niks en in zachtheid ‘zijn’….

Dat ik yogadocent ging worden had ik van te voren niet bedacht. Ik was al afgestudeerd bloemsierkunstenaar, zangpedagoog, zeilinstructeur en heb een Conservatorium studie op zak. Maar mijn leven was turbulent en ik wilde even `pauze`. Wat voelde dat deed ik, even Me-time…ik kwam terug met een yogadiploma!

Om op mezelf te kunnen vertrouwen heb ik een ding echt nodig… na ja eigenlijk twee:

  1. ontdekken wat waarheid is voor mij
  2. de eigen liefde opbrengen om daar ook voor te kiezen

Ik ben jong ik ben oer-oud, ik geef Yoga en deel vanuit `eigenwijsheid` in de letterlijke zin van het woord. Je waarheid ontdekken, onderzoeken en leven is een reis die ik ondersteun met Satyara Yoga

Dit is mijn pad, dit is mijn waarheid en het lijkt me erg leuk je te ontmoeten!

Namaste, Lotus