Richelle van Gerwen


Mijn naam is Richelle van Gerwen (1981). Ik heb een passie voor het pad van yoga, in de breedste zin van het woord. Sinds ik zelf een jaar of twaalf geleden kennis maakte met yoga is mijn leven in alle opzichten totaal veranderd. Het allermooiste aan dit pad voor mij is dat ik mezelf steeds beter leer kennen en mezelf blijf ontwikkelen; dat ik ontdekt heb welke positieve invloed ik zelf kan hebben en dat me dat helpt om te kiezen voor de dingen die bij mij passen. 

Eén van de belangrijkste veranderingen is het feit dat ik na ruim twaalf jaar gestopt ben met mijn werk in de reguliere hulpverlening om me volledig te richten op mijn passie, het geven van yogamassages en yogalessen. Sinds ik die keuze gemaakt heb komen er steeds mooie, nieuwe kansen op mijn pad.  

In mijn yogamassages combineer ik strekkingen uit de traditionele Thaise massage met ritmische bewegingen uit de dynamic Thai massage, acupressuur en liefdevolle energetische aanraking met kennis van de Chinese 5 elementenleer en chakrapsychologie. Ik geeft ontspannende en therapeutische yogamassages in mijn eigen praktijk en bij Home of Zen. Daarnaast ben ik docent bij Thai Dee en geef ik Vinyasa- en partneryoga lessen bij Home of Zen.

Ik ben opgeleid als therapeutisch masseur bij Thai Dee en heb me gespecialiseerd in de Thaise massage en de kunst van het aanraken met o.a. dynamic Thai level 1 en 2 bij Thierry Bienfaisant en Thai acupressure upper- and lowerbody bij Noam Tyroler. Omdat ik ben aangesloten bij de BATC worden de therapeutische massages, afhankelijk van je verzekering, soms (gedeeltijk) vergoed.