Roos van Vliet


If it doesn’t challenge you, it won’t change you.

Vanuit mijn praktijk begeleid ik mensen bij hun persoonlijke helings- en bewustwordingsproces naar een betere gezondheid en balans.

Ik ben lang werkzaam geweest in de franchise wereld, als ondernemer maar ook in de rol van consultant bij een advieskantoor. Het was voor mij regelmatig echt een uitdaging om een goede balans te behouden tussen inspanning en ontspanning.
De interesse in welzijn en de werking van het menselijk lichaam is gekomen vanuit zoektocht naar balans tussen werkdruk en ontspanning. Ik begrijp goed hoe fysieke klachten en emoties het leven kunnen beïnvloeden. En heb zelf ervaren hoe sterk lichaam en geest met elkaar zijn verbonden.

De opleiding Integrale Massage leerde mij dat je opgehoopte spanningen en emoties kunt loslaten middels diverse massagetechnieken. Het gaat daarbij niet alleen om het behandelen van de klacht zelf, maar ook de achterliggende oorzaak wordt duidelijk en geeft nieuwe inzichten. Door de juiste begeleiding kan oude ‘ballast’ worden opgeruimd en er is weer ruimte voor positieve energie. Dit zorgt voor een gevoel van verlichting, opluchting en vaak blijvende vermindering van fysieke klachten. Continue ben ik mij verder aan het verdiepen en bijscholen over dit boeiende proces om specifieke thema’s nog beter aan te kunnen pakken en te begeleiden.

In ons drukke leven lopen we allemaal tegen kleine en grote problemen aan en daarbij is het soms lastig om in balans te blijven. Met veel plezier begeleid ik je bij jouw persoonlijke helings- en bewustwordingsproces naar een betere gezondheid en balans.